Telvision ihanin ohjelma on tietysti runoraati. Oi miten joku on keksinytkin niin mahtavan formaatin! Harmi, että se tulee vain kerran kuussa. Se jää aika usein välistäkin juuri siksi, etten millään muista minä torstaina sen pitäisi tulla.Tänä iltana istuin glögilasin kanssa ja nautin joulurunoista. Sanna Karlström, Kai Nieminen, Aki Salmela, Tomi Kontio ja Lassi Nummi lausuivat omat joulurunonsa, jotka olivat kirjoittaneet runoraadin pyynnöstä. Noista vain Salmela oli itselleni uusi tuttavuus, muut ovat muutenkin suosikkirunoilijoitani.

Myös nuo runoraadin nettisivut ovat ihanat, sillä sinne on koottu kaikki ohjelmassa esitetyt runot. Sieltä niitä löytää, jos iskee runonnälkä ja kirjasto on jo kiinni. En liitä tähän yhtään runoa, vaan käsken teidät kaikki seikkailemaan runoraadin sivulle. Sieltä löytyy paljon. Kaikkea.

Hauskoja ovat myös kolme kysymystä, jotka runoraati runoilijoille esittää. Runoilijoiden tulee kertoa mitä he rakastavat, toivovat ja pelkäävät. Sanna Karlströmin vastaukset olivat ainakin itselleni riipaisevan tutut...

Jouluna rakastan: kaikkia perheitäni
Jouluna toivon: että olisin oikeassa paikassa