Tänään on viisi vuotta siitä kun aloitin blogini. Olen kirjoitellut tänne toisinaan hyvinkin säännöllisesti, pitkiä kirja-analyyseja monta kertaa viikossa. Toisaalta olen pitänyt säännöllisesti myös blogitaukoja, joista pisin oli tyttäreni syntymän aikoihin ja kesti puolisen vuotta. Nyt viime aikoina olen huomannut, etten saa kirjoitettua. Luettujen kirjojen pino kasvaa ja mielelläni hehkuttaisin teille niitä kaikkia, mutta juuri nyt en osaa. Tuntuu, että tarvitsen oikein kunnon nettitauon, jotta voin rehellisesti päättää haluanko jatkaa blogiani vai en. 

Tämä blogi on minulle rakas, joten luopuminen ja ajatus blogin sulkemisesta tuntuu surulliselta, mutta kirjoittaminenkaan ei juuri nyt tuo iloa, joten en siihen väkipakolla ryhdy. Jonkinlaisena väliaikaisratkaisuna päätin, että suljen blogini nyt loppuvuodeksi. Päätän sitten ensi tammikuussa jaksanko ja haluanko yhä jatkaa vai en. 

Kiitos kaikille ihanille lukijoille! Tavataan jälleen tammikuussa, lupaan, että tulen ainakin kertomaan mihin tulokseen päädyin. Halaus!