Olen jo kauan yrittänyt keksiä hyvää tekosyytä linkittääkseni ihanaan Hupsistarallaa-blogiin. Sen pitäjä Norsis on aivan hurmaava persoona, joka leikkaa, liimaa, kutoo, parsii, keräilee kaupan lattialta löytyneitä kauppalistoja, askartelee, matkustelee, tekee neulegraffitteja ja mitä omituisimpia härpäkkeitä ja kertoo tästä kaikesta blogissaan. Hupsistarallaa-blogissa on sellaista ihanaa huumoria, jota tässä maailmasa pitäisi olla enemmän. Tulen aina ihan järjettömän hyvälle tuulelle tuolla blogissa vieraillessani.

Harmillista vain blogi ei liity juuri mitenkään kirjallisuuteen, joten en ole aikaisemmin viitsinyt linkittää esim. näihin ihaniin pöksyihin, mahtaviin tuoleihin, hienoon nuppineulatyynyyn,  kivoihin korviksiin tai upeisiin koirankakka-kyltteihin

Mutta vihdoin blogissa on jotain mikä liittyy myös ihan vähän kirjallisuuteen eli voin vihdoin hyvällä omalla tunnolla mainostaa blogia täällä kirjallisuusblogissani (jossa pysytään toki aina kirjallisuuden piirissä eikä koskaan hötkyillä muihin aiheisiin.) Eli Norsis on tehnyt pyhiinvaellusmatkan Uppsalaan, Pekka Töpöhännän jalanjäljille ja jättänyt jälkeensä myös muutaman Töpöhäntä-aiheisen neulegraffitin! Hauskaa näyttää olleen!