218032.jpg


Kirja, jossa on kuvia! Pelkästään kuvia...

Muutama vuosi sitten näin kirjakaupassa ihanan kirjan nimeltään "Fruits". Siihen oli kerätty kuvia japanilaisista teineistä hassuissa vaatteissa, ei muuta. Aivan hervoton kirja! Hekottelin kirjakaupassa yksinäni, mutta ennen kuin sain rahaa ostaakseni kirjan oli se jo loppuunmyyty. Kyllä ärsytti. Siksi viime viikolla ilahduin kun löysin jatko-osan "FreshFruits" ja pakko se oli ostaa, vaikkei tälläkään kerralla olisi oikein ollut varaa...

"Fruits" on japanilainen lehti, johon Shoichi Aoki on kuvannut nuorisoa suoraa kadulta. Jossain vaiheessa noiden lehtien parhaat kuvat on sitten koottu näihin kahteen kirjaan ja lopputulos on kyllä aivan ihana! Voi miten kauniita teinit voivat olla hassuissa kengissä ja risaisissa housuissa. Ja ne värit! Mahtavaa! Ja nimensä mukaisesti mallit ovat kuin hedelmiä. Tai oikeastaan karkkeja. Sellaisia, joita ei voi syödä liikaa tai alkaa koskea vatsaan. "Fruits"-kirja on ihana olemassa hyllyssä, jos jossain vaiheessa haluaa tulle paremmalle tuulelle tai hymyillä vähän. Mutta liikaa sitä ei voi kerrallaan katsella tai tulee yliannostus. Mutta varsinkin näin syksyn harmaudessa suosittelen!

Ja osataan sitä toki Suomessakin. Joo, Helsinki ei ole ihan Tokio kylläkään, mutta on täälläkin välillä kaunista ja hassua pukeutumista. Ja sivuilta löytyy myös monta tuttua... (Ja huomatkaa, tulossa on myös HEL LOOKS -näyttely Jugendsalissa.)

218035.jpg