No niin...

Vuodatus, eli tämä blogipohjani on ollut kaatuneena koko kesän. Sinänsä ihan sopivaan aikaan, kun muutenkin päätin pitää kesälomaa. Mutta nyt kuulin, että kesän sössimisten mukana Vuodatus on kadottanut KAIKKIEN käyttäjien KAIKKI kuvat vuodesta 2009 eteenpäin. 

Vaikka kuvat eivät olekaan blogini pääasia, ovat ne kuitenkin olleet itselleni todella tärkeitä. Kaikkia kuvia viimeisen 3 vuoden ajalta en todellakaan ole säästänyt koneellani. Tyhmyyksissäni luotin, että totta kai Vuodatus pitää kuvista jonkinlaisia varmuuskopioita.

Joo, olen miettinyt tätä juttua nyt jo muutaman viikon ajan eli siitä lähtien, kun Vuodatus ensimmäisen kerran vihjaisi, että kuvat ovat ehkä hävinneet. Nyt alan kallistua sille kannalle, että oma bloggausurani loppuu tähän. Vuodatuksessa ainakaan en enää koskaan tule bloggaamaan, mutta juuri nyt myös ajatus uudesta blogista tuntuu uuvuttavalta. Tässä osoittessa on jo niin paljon kirjoituksia viimeisten kuuden vuoden ajalta. En tiedä jaksanko aloittaa hommaa alusta jossain toisaalla. 

Jään pohdiskelemaan asiaa. Ilmoitan kyllä täällä, jos aloitan jossain vaiheessa uuden blogin jossain muualla. Jos aloitan, tulee se varmasti olemaan hyvin erillainen. Jotain ihan uutta.

Nyt täytyy vielä tehdä surutyötä tämän blogin tiimoilta.