1295371.jpg


Eilen oli erittäin mukava ilta. Vietin sen Korjaamolla juhlistamassa "Novellit 2008"-antologiaa, josta siis löytyy koottuna Martti Joenpolven novellikilpailun 10 parasta novellia. Noiden novellien joukosta löytyy myös minun tekstini, jaiks! Ja jihuu!

Voittajaksi kilpailussa ylsi Olavi Koistinen, toisen palkinnon sai  Joonas Konstig ja kolmantena palkittiin Satu Virtanen. Kunniamaininnan saivat Turkka Hautala ja minä itse! (Toinen jihuu!) Antologiaa en ole vielä kokonaan lukenut, joten kirjoitan siitä myöhemmin varmasti lisää. Nyt haluan vain röyhkeästi mainostaa yhteistä kirjaamme, joka on ällistyttävän hienon näköinen ja tuoksuukin aivan ihanalta. Menkääpäs nyt muutkin lukemaan sitä, hep!

(Sain muuten hienon lahjan ystävältäni antologian kunniaksi. Hän oli löytänyt divarin uumenista Eeva-Liisa Mannerin novellikokoelman "Kävelymusiikkia pienille virtahevoille ja muita harjoituksia". Parasta oli, että kirjasta löytyi vanha omistuskirjoitus, jonka mukaan kirja on tasan 50 vuotta sitten annettu palkintona raittiuskirjoituskilpailusta! Kiitos Rosa! Pus!)